Başkanın 23 Nisan açıklaması

Başkanın 23 Nisan açıklaması
                Muratlı Belediye Başkanı Varol Türel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.



                Muratlı Hizmet - Başkan Türel mesajında şu ifadelere yer verdi:
tasarım59 reklam paketi
                Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulması ile birlikte Türk Ulusu’nun egemenliğini ilan etmesinin ardından, yarınlarımızın mimarı çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yıl dönümünü kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.
                Türk Ulusu için önemli bir dönüm noktası olan bu tarih; tek kişilik egemenlikten halkın egemenliğine yapılan sonsuz ve erdemli yürüyüşün, milli mücadelenin en başında adı konulmuş olan Cumhuriyet yönetiminin ayak seslerinin, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza duyulan güven ve inancın ispatıdır.
                Bu duygu ve düşüncelerle; bu anlamlı günde Türk Devrimleri’nin mimarı Atatürk’ün evrensel boyuttaki düşünce ve devrimlerinin öncülüğünde, çocuklarımızın bilimi temel alarak çağdaş eğitimle yarınlarımıza ışık olacakları, eşitlik, özgürlük, mutluluk dolu  bir yaşam sürerek hayatın her alanında varlıklarını gösterebilecekleri, uygarlığın ve barışın aydınlık yolunda hep yıldızlı başarılarla yürüyecekleri bir gelecek umuduyla Ebedi Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını sonsuz minnet, şükran ve saygıyla anıyor, Atamızın geleceğe olan beklentilerini gerçekleştirmenin en önemli görevimiz olduğu bilinciyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum.
Yayınlanma Tarihi : 22/4/2025 13:30
Okunma Sayısı : 937

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar