Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Muratlı Temsilciliği, Vakıf Okulu Yaz Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler için keyifli bir havuz etkinliği düzenledi.
Muratlı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bahçesine kurulan portatif havuzda bir araya gelen öğrenciler, sıcak yaz gününde hem serinledi hem de gönüllerince eğlendi. Yaz Kur’an Kursu kapsamında eğitimlerine devam eden minikler, düzenlenen su oyunlarıyla keyifli anlar yaşadı.
“HAYIRLI BİR NESİL YETİŞTİRME GAYRETİNDEYİZ”
Etkinliğe öncülük eden TÜGVA Muratlı İlçe Temsilcisi Mustafa Kır, çocukların mutluluğuna ortak olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.
Kır, yaptığı açıklamada, “Vakıf Okulumuz bünyesinde düzenlediğimiz Yaz Kur’an Kursu ile evlatlarımızın milli ve manevi değerlerle yetişmesini hedefliyoruz. Eğitimin yanı sıra çocuklarımızın sosyal, sportif ve moral açıdan da desteklenmesini önemsiyoruz. Amacımız; vatanına, milletine ve değerlerine bağlı, hayırlı gençler ve iyi bir nesil yetiştirme gayretine katkı sunmaktır. Evlatlarımızın gözlerindeki ışıltı ve yüzlerindeki tebessüm bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır” ifadelerini kullandı.
Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, öğrencilerin günün anısına çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

