Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye genelinde 64 ilde hayata geçirilen 20 bin konutluk açık satış kampanyası kapsamında Muratlı’da satışa sunulan konutlara vatandaşlar ilgi gösterdi.
15 Haziran’da başlayan ve kurasız açık satış yöntemiyle gerçekleştirilen kampanyada, Muratlı’da satışa çıkarılan 50 konuttan geriye 27 konut kaldı. Satışa sunulan 27 konutun (2+1 ve 3+1) ise halen başvuru ve satış süreci devam ediyor.
Dar ve orta gelirli vatandaşların konut sahibi olmasını hedefleyen kampanya kapsamında, başvurular 15 Haziran tarihinde başladı. Kura şartı bulunmayan sistemde, başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlar konutlara doğrudan başvurabiliyor.
TOKİ tarafından satışa sunulan konutların fiyatlarının yaklaşık 3 milyon TL ile 5,5 milyon TL arasında değiştiği öğrenildi.
Yetkililer, satışların 17 Temmuz 2026 tarihine kadar devam edeceğini ifade etti. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların başvuru sürecini takip etmeleri gerektiği anımsatıldı.




