Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekirdağ’da Fuhuş Operasyonu: 13 Gözaltı, 11 Tutuklama

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde düzenlenen

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, sosyal medya üzerinden yabancı uyruklu kadınları para karşılığı fuhuş amacıyla pazarladığı belirlenen şüphelilere yönelik önemli bir çalışma gerçekleştirildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen planlı çalışmalar kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı’da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda toplam 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Fuhuşa zorlandığı değerlendirilen 14 yabancı uyruklu kadın ise kurtarıldı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 11 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kurtarılan 14 yabancı uyruklu kadın, sınır dışı işlemlerinin yapılması amacıyla Tekirdağ İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Reklamı Geç
interstatik reklam