Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen sosyal etkinlik kapsamında Muratlı’ya gelen grup, Muratlı Atatürk Evi’ni ziyaret etti.
Lüleburgaz’da gerçekleştirilen paintball etkinliğinin ardından Muratlı’ya geçen katılımcılar, Atatürk Evi’nde Milli Mücadele ve Cumhuriyet tarihine ilişkin sergilenen eserleri inceleyerek geçmişe dair önemli bilgiler edindi.
Yetkililer eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette, müze evin tarihi dokusu ve Atatürk’ün Muratlı ile olan bağlantısı hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı.
Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü açıklamasında, Muratlı Atatürk Evi’ni ziyaret ederek tarihe yakından tanıklık ettiklerini ve geçmişin izlerini yerinde keşfettiklerini kaydetti.
Gerçekleştirilen ziyaretle katılımcıların tarihi ve kültürel mirası yerinde tanımaları amaçlanırken, benzer sosyal ve kültürel etkinliklerin il genelinde sürdürüleceği belirtildi.

