Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muratlı’nın Genç Yeteneği İlk Şarkısını Yayınladı

Muratlı’da eğitim camiasının yakından tanıdığı isimlerden Şehit Metin Öztürk Ortaokulu

Muratlı’da eğitim camiasının yakından tanıdığı isimlerden Şehit Metin Öztürk Ortaokulu Müdürü Göksel Bülbül’ün oğlu Ege Rüzgar Bülbül, müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı.

Sanatçı adı “Saye” ile hazırladığı “Kaybolan Mühürler” isimli şarkısını ve resmi video klibini YouTube üzerinden müzikseverlerle buluşturan genç sanatçı, kısa sürede ilgi görmeye başladı.  

Sözleri Saye’ye ait olan eserin müzik ve düzenlemesini ise İbrahim Emir Dutkun üstlendi. Duygusal atmosferi ve siyah-beyaz klip çalışmasıyla dikkat çeken “Kaybolan Mühürler”, sosyal medya platformlarında da paylaşılmaya devam ediyor.

Muratlı’dan çıkan genç yeteneklerden biri olarak dikkat çeken Ege Rüzgar Bülbül’ün müzik yolculuğunun önümüzdeki dönemde yeni projelerle devam etmesi bekleniyor.

Hizmet Medya olarak genç sanatçımıza müzik kariyerinde başarılar diliyoruz…

Reklamı Geç
interstatik reklam