Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı’ya kazandırılan Tek Market’in açılışının ardından, ilçede yapımı devam eden önemli projelerde incelemelerde bulunuldu. Muratlı’nın sosyal ve sportif yaşamına katkı sağlaması hedeflenen yatırımların son durumu yerinde değerlendirildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratlı İlçe Başkanı Murat Yarımdünya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ergül Halisçelik ve önceki dönem Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile birlikte ilçede devam eden projeleri yerinde inceledi.
Heyet, yapımı süren İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı, tadilatı devam eden Havuz ve Spor Merkezi ile yapımında sona gelinen Tek Çocuk Merkezi şantiyelerini ziyaret ederek; çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
İlçenin spor altyapısını güçlendirmesi hedeflenen Havuz ve Spor Merkezi’nde çalışmaların yoğun şekilde sürdüğü belirtilirken, çocuklara yönelik olarak planlanan Tek Çocuk Merkezi’nde de sona yaklaşıldığı ifade edildi. Doğal yapısı korunarak düzenlenen İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı’nda ise çevre düzenleme ve taş işçiliği çalışmalarının dikkat çektiği kaydedildi.
İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan CHP Muratlı İlçe Başkanı Murat Yarımdünya, Muratlı’ya değer katacak yatırımların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini belirterek; “Tek Market’imizin açılışının ardından devam eden projelerimizi yerinde inceleme fırsatı bulduk. Yapılan çalışmaların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Muratlı’nın sosyal yaşam standartlarını yükseltmesi beklenen projelerin önümüzdeki dönemde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

