Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muratlı’da Okullarda Normale Dönüş! Müdürden Duygusal Mesaj

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da yaşanan üzücü olayların ardından Muratlı’da öğrencilerin iki

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da yaşanan üzücü olayların ardından Muratlı’da öğrencilerin iki gün boyunca okula gitmediği gözlemlenirken, pazartesi günü itibariyle okullarda yeniden hareketlilik başladı. Tüm öğrencilerin ders başı yaptığı görülürken, sınıflarda eski yoğunluğun yeniden oluştuğu dikkat çekti.

Muratlı Atatürk İlkokulu’nda da haftanın ilk gününde öğrencilerin tamamına yakınının okula geldiği gözlemlendi. Yaşanan sürecin ardından öğrencilerin yeniden bir araya gelmesi, hem öğretmenler hem de veliler tarafından olumlu karşılandı.

Haftanın ilk mesaisi öncesinde okul müdürü Gülden Akan İnkaya, öğrenci ve öğretmenlere hitaben anlamlı bir mesaj paylaştı. İnkaya, konuşmasında dünyaca ünlü eser Küçük Prens’ten bir alıntıya yer vererek, olaylara yürekle bakmanın önemine vurgu yaptı.

Okul ortamındaki sevgi, dayanışma ve birlik ruhunun altını çizen İnkaya, yaşanan kayıpların herkesi derinden etkilediğini ifade etti. Bu süreçte öğrencilerin birbirine destek olmasının ve öğretmenlerin rehberliğinin önemine dikkat çekti.

Öğrencilere “yürekleriyle bakmaları” çağrısında bulunan İnkaya, okulun bir aile ortamı olduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Öğretmenlere de seslenen İnkaya, Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitimin önemine dair sözünü hatırlatarak, çocukların geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Mesajının sonunda hayatını kaybedenleri rahmetle anan İnkaya, yaralılara acil şifalar dileyerek tüm öğrenci ve öğretmenlere huzurlu bir hafta temennisinde bulundu.

Reklamı Geç
interstatik reklam