Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Çelikkol Caddesi’nde Çukur Tepkisi: Sürücüler İsyanda

Muratlı’nın en işlek güzergâhlarından biri olan Fatih Mahallesi Hasan Çelikkol

Muratlı’nın en işlek güzergâhlarından biri olan Fatih Mahallesi Hasan Çelikkol Caddesi’nde yolun bozuk durumu sürücülerin tepkisini çekiyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluğunda bulunan cadde üzerindeki derin çukurlar ve yıpranmış asfalt, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor.

Caddede oluşan çok sayıda çukur nedeniyle sürücüler hızlarını düşürmek zorunda kalırken, bazı araçlar çukurlardan kaçınmak için ani manevralar yapmak ve karşı şeride geçmek durumunda kalıyor. Yol yüzeyindeki deformasyonların her geçen gün büyüdüğünü belirten vatandaşlar, durumun hem sürüş güvenliğini tehlikeye attığını hem de araçlarda maddi hasara neden olduğunu ifade ediyor.

Sürücüler, “Bu yolu her gün kullanıyoruz ve uzun sürede bu halde. Çukurlar artık araç geçişini zorlaştıracak seviyeye ulaştı. Süspansiyonundan lastiğine kadar araçlarımız zarar görüyor. Özellikle gece saatlerinde çukurları fark etmek daha da güçleşiyor. Bir an önce bakım ve onarım çalışması yapılmasını istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Bölgedeki vatandaşlar ve sürücüler, Hasan Çelikkol Caddesi’nin Muratlı’nın önemli ulaşım arterlerinden biri olduğunu hatırlatarak, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün gerekli çalışmaları bir an önce başlatmasını beklediklerini söyledi.

Cadde üzerindeki bozuk zemin ve çukurların, olası trafik kazalarına davetiye çıkardığını belirten vatandaşlar, yetkililerin soruna kalıcı çözüm üretmesini talep ediyor. Özellikle yaz aylarında artan araç trafiği göz önüne alındığında, yolun mevcut haliyle sürücüler açısından ciddi risk oluşturduğu ifade ediliyor.

Reklamı Geç
interstatik reklam